Клей двухкомпонентний Inter Bond 400+100 INTERBOND - 1
Клей двухкомпонентний Inter Bond 400+100 INTERBOND - 2
Клей двухкомпонентний Inter Bond 400+100 INTERBOND - 1
Клей двухкомпонентний Inter Bond 400+100 INTERBOND - 2

Клей двухкомпонентний Inter Bond 400+100

33118
Немає в наявності
280,00 грн.

Ціна вказана за 1 штуку.

Опис

Двокомпонентний клей із ціаноакрилату та аерозолю активатора.

Сфера застосування

Цей універсальний клей підходить для широкого спектру матеріалів, таких як деревина, камінь, шкіра, скло, метал, пластмаси, МДФ, ДСП, фанера, каучук та багато інших. Він ідеально підходить для використання у будівництві, виробництві меблів, автомобільної промисловості, шкіряництві та рекламі.

Interbond – це не просто клей. Це інноваційне рішення для тих, хто цінує свій час та потребує надійного склеювання матеріалів. Спробуйте Interbond і переконайтеся самі в його унікальності та ефективності!

Інноваційний двокомпонентний клей Interbond 100 г + 400 мл. Унікальність цього клею полягає в його неперевершеній ефективності та простоті використання.

Основа клею – ціанокрилат, відомий своєю міцністю та надійністю, він поставляється разом з активатором в аерозольному балоні. Це доповнення робить процес склеювання ще швидшим та ефективнішим.

Головна перевага Interbond – його унікальна швидкість склеювання всього за 5 секунд. Більше немає необхідності чекати хвилини або навіть годин, щоб деталі стали міцно склеєні. Як тільки клей нанесений на поверхню, активатор активує його та фіксація відбувається практично миттєво.

Деталі товару

2019-06-14

Можливо вам також сподобається

12 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар додано у порівняння

Сайт використовує файли Cookies для своеї роботи.
Додаткова інформація на сторінці -

"політика конфіденційності та захист персональних даних"