mebteh.com.ua захищає конфіденційну (персональну) інформацію всіх відвідувачів сайту. Для кожного користувача створює та забезпечує комфортні умови використання послуг.

Збір та використання персональних даних

При використанні послуг mebteh.com.ua збираються та обробляються дані Користувача — дані, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами:

  • файли cookie;
  • ір-адреси;
  • параметри та налаштування інтернет-браузерів (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer, Safari тощо).

mebteh.com.ua збирає лише ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, і т.д.), які свідомо та добровільно надані суб'єктом персональних даних в цілях використання останнім бажаних до надання Послуг mebteh.com.ua. При відвідуванні сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості по трафіку Користувача не обробляються і не зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу: Адміністрація обмежується збором мінімального обсягу інформації, що необхідно виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується не обов'язкова до надання інформація, суб'єкт персональних даних буде повідомлено в момент збору такої інформації. Ми не збираємо будь-яку інформацію, до збору якої, законодавством встановлені певні вимоги (згідно статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

mebteh.com.ua збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузері Користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на сайті.

Мета використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення Послуг mebteh.com.ua, відповідно та на виконання законів України якось (але не виключно): «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», інших норм чинного законодавства України та норм міжнародного права.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути Користувачем mebteh.com.ua шляхом видалення свого облікового запису на сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Взаємодія mebteh.com.ua з іншими ресурсами

При використанні Користувачем сервісів, на сторінках mebteh.com.ua можуть бути присутніми коди інших інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет-ресурси та треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати й обробляти інформацію, про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер Користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

  • системи зі збору статистики відвідувань сервісів (наприклад, лічильники Google Analytics);
  • соціальні плагіни мереж (форумів) (наприклад, Facebook, Google+).

Якщо у Вас є обліковий запис на соціальних мережах (наприклад, Facebook, Google+), і Ви увійшли в обліковий запис mebteh.com.ua через свій обліковий запис соціальної мережі, то при відвідуванні mebteh.com.ua соціальна мережа буде пов'язувати цю інформацію з Вашим обліковим записом (при наявності акаунта).

Правила використання технології маркерів звернень (Cookies) і лог-файлів / Свобода вибору Кукі («Сookie») 

«Cookies» це невеликі текстові файли, в які браузер може записувати дані, отримані від сервера. Коли ви переходите на сторінку mebteh.com.ua, сервер може зчитувати інформацію, що міститься в «Сookie». Зокрема, «Cookies», можуть бути використані для зберігання інформації про реєстрацію на mebteh.com.ua або іншу активність, щоб Користувачеві не потрібно було знову вводити її при повторному відвідуванню такого сайту або його частини, маркери звернень, які використовуються на сайті, пов'язані з персональними даними Користувача.

Технології «Cookies» дозволяють забезпечити безпеку при використанні Користувачем сервісів mebteh.com.ua (наприклад, за допомогою функції підтвердження входу mebteh.com.ua може заблокувати і запитати додаткову інформацію у Користувача, який намагається увійти в обліковий запис за допомогою Веб-браузера, який Користувач раніше не використовував). Крім того, файли «Cookies» дозволяють відстежувати порушення Політики конфіденційності та інших умов використання mebteh.com.ua Користувачами або пристроями.

Файли «Cookies» допомагають оцінити mebteh.com.ua кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих користувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації за допомогою нашого Веб-сайту. У деяких випадках, для надання певних продуктів і послуг mebteh.com.ua звертається до постачальників послуг, які можуть бути нашими партнерами. Останні, в свою чергу, також можуть використовувати «Cookies», щоб персоналізувати активність користувачів щодо відповідних додатків партнера; або якщо це стосується реклами, то «Cookies» може бути використано партнером для визначення факту показу реклами та реакції Користувача. При цьому, ми не використовуємо файли «Cookies» для збору інформації про активність Користувача на інших сайтах з метою показу реклами.

Проте ми можемо використовувати анонімні (знеособлені) або узагальнені дані для поліпшення якості реклами в цілому, а також з метою дослідження, розробки або тестування нових і наявних Послуг (сервісів) mebteh.com.ua. Зараз використання «Cookies» є стандартною процедурою для більшості сайтів. Однак, якщо Вам некомфортно використовувати «Cookies», більшість браузерів дозволяють Користувачам відмовитися від використання «Cookies».

У такому випадку функція реєстрації буде для Вас недоступною, також деякі інші функції mebteh.com.ua можуть працювати з порушеннями. Завершивши відвідини mebteh.com.ua, Ви зможете видалити «Cookies», якщо забажаєте. 

Лог-файли слугують, щоб належним чином керувати сайтом. mebteh.com.ua може ідентифікувати категорії користувачів за такими параметрами, як домени і типи браузерів. Ці статистичні дані в їх сукупності передаються веб-фахівцям mebteh.com.ua. Це здійснюється для того, щоб користування mebteh.com.ua було приємним для користувачів, а також щоб сайт був ефективним інформаційним ресурсом.

Взаємодія mebteh.com.ua з третіми особами стосовно персональних даних

mebteh.com.ua не здійснює передавання персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цьому розділі.

Особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом в тому числі особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживаємо всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно й усвідомлено переданої останніми на сайті mebteh.com.ua. На сайті можуть бути присутніми посилання на інші сайти (виключно в інформаційних цілях), які у своїй діяльності можуть не використовувати і / або не дотримуватися цієї Політики конфіденційності та захисту персональних даних.

Захист персональних даних

mebteh.com.ua використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Проте, попри всі зусилля, ми не можемо гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза зони відповідальності mebteh.com.ua. Проте, mebteh.com.ua забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження. Ми надаємо доступ до інформації та персональних даних тільки уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних згідно з локальними актами.

Умови доступу до персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб'єкта персональних даних, наданої власниками персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог законодавства. Суб'єкт персональних даних має право отримати будь-які відомості про себе від будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних із персональними даними, за умови надання інформації, встановлених законом. Відстрочка доступу суб'єкта персональних даних до своїх персональних даних не допускається. Відстрочка доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту.

При цьому загальний термін розв’язання питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п'яти календарних днів. Повідомлення про відстрочку доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз'ясненням порядку оскарження такого рішення. Рішення про відстрочення або відмову в доступі до персональних даних може бути оскаржено в суді. Якщо запит зроблено суб'єктом персональних даних за даними про себе, обов'язок доведення в суді законності відмови у доступі покладається на власника персональних даних, до якого подано запит.

Згідно з законодавством України персональні дані можуть бути передані правоохоронним, судовим органам та іншим установам з метою захисту основ конституційного ладу, моральності, здоров'я, прав і законних інтересів інших осіб, забезпечення оборони країни та безпеки держави.

Права суб'єкта персональних даних

mebteh.com.ua нагадує Вам про Ваші права, як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних» № 2297-VI,

Вся необхідна інформація представлена також в розділі «Захист персональних даних» на офіційному веб-сайті Уповноваженого Верховної Ради з прав людини http://www.ombudsman.gov.ua/.

Якщо Ви хочете оновити свої персональні дані, які Ви надали на сайт mebteh.com.ua, або маєте якісь зауваження, побажання чи претензії щодо своїх персональних даних, які ми зберігаємо чи використовуємо, будь ласка, звертайтеся до нас за електронною скринькою: [email protected]

Зміни

У цю політику конфіденційності можуть вноситися зміни. Будь-які зміни в Політику конфіденційності публікуються на сайті mebteh.com.ua. Щоб уникнути непорозумінь щодо обізнаності з внесеним змінам, рекомендуємо регулярно звертатися до Політики конфіденційності.

Опубліковано: 15 лютого 2021 року

Товар додано до списку бажань
Товар додано у порівняння

Сайт використовує файли Cookies для своеї роботи.
Додаткова інформація на сторінці -

"політика конфіденційності та захист персональних даних"