Двостороння монтажна стрічка для дзеркала 15мм х 5м MEBTECH - 1
Двостороння монтажна стрічка для дзеркала 15мм х 5м MEBTECH - 2
Двостороння монтажна стрічка для дзеркала 15мм х 5м MEBTECH - 1
Двостороння монтажна стрічка для дзеркала 15мм х 5м MEBTECH - 2

Двостороння монтажна стрічка для дзеркала 15мм х 5м

42657
Є в наявності
121,00 грн.

Ціна товару вказана за 1 шт.

Опис

За допомогою нашої монтажної стрічки ви зможете швидко та легко закріпити скло чи дзеркало на різних поверхнях, таких як пластик, метал, дерево, бетон та кераміка. Вона підходить як для використання у промисловості, так і в авторемонті.

Вона має високу температурну стійкість до +93C, що робить її ідеальним вибором для експлуатації у будь-яких умовах. Також вона має високу стійкість до вологи, хімічних речовин та УФ-випромінювання.

Силу адгезії нашої монтажної стрічки становить 42 Н/25 мм, що дозволяє витримувати навантаження до 5 кг/25мм2. Завдяки поліетиленовому лайнеру легко відокремлюється і не залишає слідів після видалення.

Застосувати просто: очистіть поверхню від бруду та жиру, нанесіть стрічку на скло або дзеркало, прикладіть його до потрібної поверхні та переконайтесь у надійному з'єднанні. Скотч триматиметься міцно навіть за екстремальних умов експлуатації.

Замовляйте двосторонню монтажний скотч для скла та дзеркал розміром 15мм х 5м від меблевих Технологій прямо зараз та отримайте надійне рішення для вашого проекту доставлене по всій Україні!

Деталі товару

7 од.
2019-12-16

Можливо вам також сподобається

12 інших товарів в цій категорії:

Товар додано до списку бажань
Товар додано у порівняння

Сайт використовує файли Cookies для своеї роботи.
Додаткова інформація на сторінці -

"політика конфіденційності та захист персональних даних"